A- A+

Yeni Yüzyıl Yeni Vizyon

16 Ekim 2024 13:46

10 yılı aşkın süredir teknoloji ve siyasi iletişim sektöründeki başarılı çalışmaları ile tanınan Çağrı Işıklıoğlu, Kamu Teknoloji Platformu yeni başkanı olarak yaptığı ilk konuşmasında şunları söyledi: 

‘Yeni Yüzyıl Yeni Vizyon’ diyerek dünya ile rekabet edebilen, en küçük ölçekli belde belediyesinden, büyük ölçekli büyükşehir belediyesine kadar tüm yerel yönetimlerimizin bilgi, beceri ve yeteneklerini zenginleştirmek amacıyla projelerimizi hazırladık. Bütüne hizmet eden teknolojinin dönüştürücü gücü ile gelişen kentler, beldeler ile daha güzel bir Türkiye için çalışacağız.

Kaynakların ve altyapının etkili yönetimi, daha yeşil bir çevre ve akıllı yönetişim, şehirlerde yaşayanların daha kaliteli yaşam koşullarına sahip olmaları ile sonuçlanacak ve kentleri daha “akıllı” hale getirecektir. Bu yolculukta temel gayemiz “Teknoloji” ekseninde, öncelikle “Dijital Teknolojiler”, “Akıllı Şehirler”, “Finansal Teknolojiler”, “Endüstri 5.0”, “Yapay Zeka”, “Veriye Dayalı Politika”, “Bağımsız Kodlama & Yazılım”, “Yeşil Enerji” ve daha birçok alt başlıkla bir bütün olarak çalışmak.”

Haberin Videosu

https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/bahar-dizisinde-cekim-hatasi-sahneye-erken-girdi-saklanamadi-2258448

Haberin Fotoğrafları